tag:blogger.com,1999:blog-8852784716525053534.post4493315617834291101..comments2023-10-31T04:07:02.484+01:00Comments on SUMA WSZYSTKICH SMAKÓW: grzechu warte Cannelloni ze szpinakiemMZhttp://www.blogger.com/profile/08267733246364255085noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8852784716525053534.post-8488573437881296412009-02-27T20:48:00.000+01:002009-02-27T20:48:00.000+01:00Jutro chce zrobić takie cannelloni ze szpinakiem. ...Jutro chce zrobić takie cannelloni ze szpinakiem. Zastanawiam się tylko, który przepis lepszy, bo ciekawie wygląda jeszcze ten: http://www.kobieta.pl/gotowanie/przepisy-kulinarne/dania-glowne/zobacz/artykul/cannelloni-ze-szpinakiem/ Jak myślicie?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8852784716525053534.post-64084346860892013102008-11-21T21:08:00.000+01:002008-11-21T21:08:00.000+01:00może suszoną bazylia? albo np. ziołami prowansalsk...może suszoną bazylia? albo np. ziołami prowansalskimi? mają przyjemny aromat.Ariadnahttps://www.blogger.com/profile/08558255404544847813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8852784716525053534.post-17231583457579582722008-11-21T08:04:00.000+01:002008-11-21T08:04:00.000+01:00Czym mozna zastapic listki bazylii?Czym mozna zastapic listki bazylii?Anonymousnoreply@blogger.com